Colare GPS PRO LIGHT View full size

Colare GPS PRO LIGHT

0.00 €

GPS PRO Light este un colar cu sensibilitate foarte mare care ofera o buna comunicare GSM. Achizitionand acest colar beneficiati de o calitate buna,fiind proiectat riguros pentru a reduce preţul pentru clienţi, se concentrează pe analiza GPS.

More details

Acesta prezinta aceleasi caracteristici precum colarul GPS PLUS şi este configurat cu un software GPS puternic. Fabricat din aceleaşi materiale ca si colarul GPS Plus, GPS PRO Light este durabil si confortabil pentru animale.

GPS PRO Light este echipat cu GSM pentru descarcare date şi transmitere inregistrari prin SMS. Poziţiile GPS sunt stocate în memoria colarului şi sunt descărcate automat la o staţie GSM de la birou. În caz de acoperire GSM scăzută, datele vor fi retrimise in mometul in care colarul intra intr-o zona cu semnal. De asemenea, toate datele pot fi descărcate din colar prin cablu de date. Aditional la GSM, puteti folosi si radio-emitator/receptor VHF care ofera optiunea descarcarii datelor la distanta.

Optiuni de comunicare:

  • GSM ofera doua moduri de comunicare: descarcare pozitii GPS si incarcare parametrii si setari pentru modificarea modului de functionare a colarului (mod de comunicare presetat)

  • VHF ofera doua moduri de comunicare: descarcare de date privind activitatea animalelor sau alte evenimente si incarcare parametrii si setari pentru modificarea modului de functionare a colarului (optiune aditionala)

    Caracteristici senzor

    • senzor pozitie GPS

    • senzor de activitate

    • senzor de temperatura